Online boekenwinkels Goedkope boeken online kopenLuisterboek winkels

Goedkope luisterboeken & audioverhalen online kopen

Luisterboeken Audioboeken Blinden SlechtziendenEen luisterboek is een van de nieuwste ontwikkelingen in de literatuur. Het klinkt tegenstrijdig, maar een boek wat je niet leest, kan dat wel? Jazeker. Een variant op het aloude hoorspel en voornamelijk uit de management hoek onstaan. Daar werden al verschillende management cursussen op tape of cd ingesproken, zodat managers deze al tijdens de file konden luisteren. Wat met een management cursus kan, kan natuurlijk ook met een mooi romantisch verhaal of spannende detective. Laat je fantasie de vrije loop en luister op je gemak naar een van de vele leuke luisterboeken.

Home > Luisterboeken

 

Navigatie

Alle boekenwinkels
Boekenclubs
E-books
E-Readers
Gepersonaliseerde boeken
Kranten
Luisterboeken
Tijdschriften
Off-line boekenwinkels
Oprolbare boeken
 

Genres

Auto en Vervoer
Computerboeken
Detectives
Dierenboeken
Diverse genres
Erotiek
Financieel
Horror
Kinderboeken
Koken
Misdaad
Romans
Science Fiction
Sport en Spel
Studieboeken
Thriller
Tweedehands Boeken
Vakantie en Reizen
Verfilmde boeken
 
 

Online luisterboeken winkels

 

Boeken downloaden

Een luisterboek downloaden is ook mogelijk.

Het downloaden van een luisterboek is simpel en eenvoudig.

Net als een nieuwe ringtone voor uw telefoon of software kunt u luister cd's downloaden via Internet en gemakkelijk online betalen.

 

Management luisterboeken

Van oorsprong hebben de luisterboeken een sterke band met management cursussen. Deze werden als een van de eersten op cd gezet voor drukke managers die in hun spaarzame vrije tijd toch ook een studie of cursus wilden volgen. Kies uit de volgende business management categorieën.

 • 123Luisterboek
  • Leiderschap
   Management
   Marketing en Verkoop
   Personeelsmanagement
   Strategie
 
 

Luister boeken genres

Luisterboeken zijn er ook in allerlei genres beschikbaar. Voor ieder wat wils. Of je nu tijd wilt besparen wilt in de file voor een cursus of slechtziend bent en toch van mooie verhalen wilt genieten.

 

Hoorspel herleeft

Een luisterboek is eigenlijk een andere vorm van het ouderwetse hoorspel van de radio.

Waar bij een hoorspel in de studio met acteurs en geluidseffecten gewerkt werd om dagelijks of wekelijks een verhaal te vertellen voor mensen, zo is dat in zekere zin ook bij een luisterboek.

Luisterboeken zijn alleen veel professioneler opgenomen dan wel ingesproken en zijn gewoon op cd of dvd beschikbaar om af te luisteren waar en wanneer u dat zelf maar wilt.

Luisterboeken zijn ideaal voor blinden en slechtzienden die ook willen genieten van spannende verhalen of kennis uit managementboeken.

Maar ook wanneer je je ogen niet wilt inspannen en heerlijk languit op de bank wilt luisteren naar een mooi verhaal zijn luisterboeken een goed alternatief voor een fysiek leesboek.

 
 

Audio luisterboeken

Boekwinkels Nederland BelgieLuisterboeken zijn als een hoorspel voor kinderen. Ideaal voor kinderen zijn ook de kinder luisterboeken. Spannende verhalen zodat ze met hun eigen fantasie de personages voor kunnen stellen en zich ook echt in het verhaal wanen. Zet een luisterboek op voor je kinderen en ze zijn uren zoet, al naar gelang de 'dikte' van het boek. Luister boeken zijn luister cd's van boeken, die verteld worden zodat je zelf niet hoeft te lezen. Waar kun je luisterboeken kopen? Bij alle luisterboeken winkels op deze website. Of je nu romantische luisterboeken zoekt, een erotisch luisterboek of spannende thrillers als luisterverhaal wilt kopen. Ook verkoop van Engelse luisterboeken voor wie het Engels wil leren of graag luistert naar Engelstalige verhalen.


Contact | Meldt uw boekwinkel gratis aan